Volejte

+420 702 370 731

}

Provozní doba

Po-Pá: 8.00 – 16.00

3-fázová fotovoltaická elektrárna v Ořešíně

10 kW

výkon střídače

16,4 kWh

kapacita baterií

9,9 kWp

výkon panelů

Popis instalace

Rodinný dům v Ořešíně s 22 solárními panely a třífázovou hybridní fotovoltaickou elektrárnou o výkonu 9,9 kWp.

V průběhu zimy jsme na rodinný dům se sedlovou střechou nainstalovali celkem 22 solárních panelů s orientací na jihozápad. Před realizací jsme si dům důkladně prohlédli a s majitelem probrali jeho požadavky. Navrhli jsme solární systém postavený na špičkovém střídači Alpha Storion HV-T10, který naplňuje jeho potřeby a představy. Při realizaci fotovoltaické elektrárny jsme za majitele vyřídili státní dotaci, kterou se jim vrátila významná část počáteční investice.

Tato třífázová fotovoltaická elektrárna ročně vyrobí přibližně 10 mWh elektrické energie a díky tomu svým majitelům šetří nemalé peníze snížením pravidelných výdajů. V případě, že vyrobené elektrické energie bude nadbytek nad kapacitu baterií, mohou být tyto přebytky odprodávány do sítě třetím obchodníkům.

Fotovoltaický systém je dále možné rozšířit o:

  • Wallbox (nabíječka na elektromobily), díky které získáte vyšší státní dotaci
  • Rozšířit topný okruh o akumulační nádrž, která funguje jako další „baterie“ pro uchování energie

V případě, že byste i vy rádi měli na svém domě fotovoltaickou elektrárnu, napište nám a společně vymyslíme řešení na míru vaší nemovitosti a charakteru vaší spotřeby.

Při realizaci elektrárny společně s námi se nemusíte obávavat žádného vyřizování nebo papírování. Stejně jako při zřizování fotovoltaické elektrárny v Ořešíně i Vám zajistíme veškerou nutnou administrativu v souvislosti s připojením elektrárny do sítě distributora. A dotaci? Tu také vyřídíme za Vás!