Volejte

+420 702 370 731

}

Provozní doba

Po-Pá: 8.00 – 16.00

3-fázová fotovoltaická elektrárna pro firmu – Brno

40 kW

výkon střídače

50 kWh

kapacita baterií

31,57 kWp

výkon panelů

Popis instalace

Výkonná fotovoltaická elektrárna s celkovým výkonem panelů 32 kWp a kapacitou baterií 40 kWh.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. byla založena v roce 1992. Na trhu je nezastupitelným partnerem v oblasti prodeje instalační techniky v oboru voda, plyn a topení. Firma IVAR CS je dynamicky rozvíjející se společností. V rámcí této koncepce nás oslovili pro realizací výkonné fotovoltaické elektrárny ve své firmě. Vytvořili jsme nabídku na míru a na plochou střechu objektu jsme umístili 82 panelů s celkovým výkonem 32 kWp.

Ročně tato elektrárna vyrobí odhadem 33 MWh elektrické energie a díky bateriovému systému mohou přebytečnou energii uchovat na pozdější uplatnění.

Panely jsou orientované na východ a západ, zapojené do samostatných stringů. Tím pádem tato výkonná solární elektrárna vyrábí dostatek energie pro firmu v průběhu celého dne. Díky tomu firma generuje úsporu financí za energie a může se plně soustředit na další rozvoj.

Pokud i vy uvažujete v rámci společnosti o snížení své ekologické stopy a současně zajištění energetické soběstačnosti, neváhejte nás kontaktovat pro nezávaznou nabídku přímo na míru. Fotovoltaické elektrárny realizujeme od začátku až do konce a veškerou administrativu a státní dotace vyřídíme za Vás.